Relocari Locuinte & Firme

Transport mobila, Transport mobila Sibiu, mutari mobila, mutari mobila Sibiu

Transport Sigur Sibiu

Pentru ca fiecare client si nevoile acestuia sunt diferite, ne-am diversificat gama de servicii astfel incat sa ne asiguram ca fiecare solicitare este indeplinita cu succes. Tansport Sigur Sibiu va ofera servicii de mutari profesionale, totul planificat si organizat, astfel incat sa iti poti valorifica timpul si energia cat mai eficient si intr-un mod cat mai placut.

Relocari Locuinte / Firme.

O mutare poate deveni un proces dificil si stresant, indiferent ca esti nevoit sa te muti la doua strazi distanta sau in capatul celalalt al orasului. Scopul nostru este sa facilitam cat de mult posibil acest process, astfel ca afacerea ta sa isi poate relua activitatea cat mai repede posibil, iar timpul si energia ta sa se canalizeze catre familie.

Cum decurge mai exact acest proces?

  • Evaluare si Consultanta Gratuita. Specialistul nostru se va deplasa la locuinta / biroul tau si va evalua costul si durata procesului de mutare in functie de volumul bunurilor ce urmeaza a fi mutate, conditiile de acces si etajele de la care vor fi urcate / coborate
  • Planificare. Impreuna stabilim toate detaliile mutarii, de la impachetare ( proces ce se va desfasura cu o zi, doua inainte) pana la transportul propriu-zis.
  • Te mutam. In ziua si la ora stabilita, echipa noastra duce planul la bun sfarsit. Incepe mutarea efectiva, astfel incat tu sa te poti ocupa de programul tau, fara alte preocupari.
  • Despachetam si reasamblam. Colegii nostri vor asigura sfarsitul operatiunii prin asamblarea mobilierului si impartirea cutiilor si obiectelor, in camerele si zonele specificate de tine.

Ce mutam?
Noi mutam mobila de oricetip, incepand cu mobila usoara pentru locuinte pana la mobila clasica, masiva sau corpuri grele si voluminoase pentru care putem asigura optinal daca este cazul, demontare si remontare.
Mutarea si transportul se fac rapid, cu ajutorul manipulantilor nostri experimentati si a autoutilitarelor din flota nostra auto. In general mutarile si relocarile sunt finalizate in aceeasi zi, o garsoniera sau un apartament cu 2-3 camere putand fi mutate complet in 6-8 ore.

Mutari firme / birouri / persoane juridice

O echipa a firmei noastre este specializata in relocarea si mutarea de bunuri generale pentru societatile comerciale / persoane juridice.
Autoutilitarele noastre aflate in flota noastra cat si personalul firmei ne asigura transportul oricarui echipament de mobilier ce se afla in orice sediu de firma, indiferent ca este o firma mica de tip IMM sau corporatie cu puncte de lucru multiple.

In ultimii ani, Transport Sigur Sibiu si-a castigat renumele si datorita faptului ca face fata oricarei provocari si pentru ca acorda o grija deosebita bunurilor tale, astfel mobila, documentele, arhiva, echipamentele vor ajunge in siguranta la noua locatie. Totul se realizeaza cu ajutorul unor echipamente speciale pentru manipularea si autoutilitare pentru transportul bunurilor.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon